Aquests dos protagonistes de Friends podrien estar junts

per Redacció, el 11 d'agost de 2021 a les 11:36


El món és boig, però entre els milers de successos inesperats del dia d'avui, aquest segurament és el que ens ha obert més els ulls. I és que el portal americà Closer ha afirmat que, atenció, Jennifer Anniston i David Schwimmer, Rachel i Ross a Friends, estan començant una relació. 


via GIPHY

Segons el portal, durant el retrobament dels actors 20 anys després del final de la sèrie, va quedar clara la química que hi havia entre Schwimmer i Aniston, tots recordem el moment en què van descobrir que s'havien agradat l'un a l'altre al principi de la sèrie i no havien sortit mai perquè tenien pactat que no hi hagués cap relació entre membres del cast per no espatllar la relacio. Després d'això, ell l'ha visitat a Los Ángeles on han passat moltes hores junts.

via GIPHY

Res està confirmat, però podem dir que no havíem volgut mai que res fos veritat com ara. Què en penses? 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: