Hi haurà un spin-off de Cómo conocí a vuestra madre

per Redacció, el 12 d'agost de 2021 a les 10:14
Aquest abril es va anunciar que hi hauria un spin-off de la famosa sèrie "Cómo conocí a vuestra madre", el qual es diria "Cómo conocí a vuestro padre" i una de les protagonistes serà Hilary Duff, la qual fa uns mesos també anava a rodar el reboot de Lizzie McGuire, però aquest projecte va ser fallit.

De moment aquesta primera temporada comptarà amb 10 episodis i es podrà veure a través de Hulu i potser alguna altra plataforma o canal. La trama es desenvoluparà a Nova York l'any 2021 on Sophie (Hilary Duff) explicarà als seus fills com va conèixer al seu pare.

Encara no hi ha data d'estrena, però mentre esperem podem descobrir quins altres actors formaran part d'aquest projecte i els seus personatges.


 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: