Penélope Cruz és la protagonista del nou film de Pedro Almodóvar | El Deseo
cinema

​Polèmica a Instagram amb el cartell de la nova pel·lícula d'Almodóvar

Penélope Cruz és la protagonista del nou film de Pedro Almodóvar | El Deseo
per Pere Pratdesaba, el 12 d'agost de 2021 a les 09:27

Polèmica amb la nova pel·lícula de Pedro Almódovar, Madres paralelas, quan encara ni s’ha estrenat. Ahir la productora El Deseo va fer públic el pòster del film. 

 

La imatge no deixa indiferent. S’hi pot veure el pit d’una dona amb un mugró en primer pla d’on surt una gota de llet. El muntatge té com a efecte que tot plegat sembli un ull que plora.


Javier Jaén, que ha estat el creador del pòster, ha publicat la imatge a Instagram a través del seu compte personal. La sorpresa ha estat que la xarxa li ha censurat i li ha retirat. A més, Instagram li ha enviat un missatge dient que li podria tancar el compte.
Jaén l’ha tornat a penjar explicant què havia passat. De moment, no li han tret, com podeu comprovar a sobre.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: