La polèmica entrevista a Luis Cepeda que s'ha fet viral a xarxes

per Adolescents.cat, el 12 d'agost de 2021 a les 13:33


Luís Cepeda és gairebé tan conegut per la seva trajectòria musical després d'Operación Triumfo com per les múltiples polèmiques en què ha estat involucrat. Tot i que, segons la darrera entrevista que ha fet amb El País arrel del seu últim single, "Fortuna", ha après a filtrar-se, no ha pogut evitar ser Trending Topic a xarxes per algunes de les declaracions.


via GIPHY


Quan el periodista li ha preguntat per quan Vox va insultar al cantant a través de xarxes, Cepeda ha contestat que no donarà mai suport a un partit que defensi el maltracte animal o el masclisme. Ara bé, la frase polèmica ha estat quan ha manifestat no ser d'esquerres ni de dretes, perquè econòmicament li "va millor ser de dretes" i ideològicament "d'esquerres". 


A alguns usuaris de xarxes els ha molestat molt aquest comentari, ja que interpreten que Cepeda només posa l'ull en temes socials quan li interessa, no quan es tracta de repartir els diners que guanya.
  Davant la polèmica, Luís Cepeda ha respòs a alguns dels tweets defensant-se.
 
Al marge d'aquestes declaracions, que son les que han fet que l'entrevista s'hagi fet viral, El País li ha preguntat pels seus antics companys d'OT, específicament Aitana Ocaña. Cepeda ha respòs que no vol que se li pregunti per aquesta persona, però que amb la resta, hi manté el contacte.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: