Logotip de Adolescents.cat

Així podria ser el (peculiar) mètode anticonceptiu del futur

per Redacció, el 15 d'agost de 2021 a les 06:00
Un mètode anticonceptiu masculí que utilitza els imants per "esterilitzar". Aquest és el punt central d'una investigació liderada per la Universitat de Nantong a la Xina i publicada a la revista Nano Letters.

Després de mesos d'experiments, els científics han elaborat una espècie d'injecció amb nanomaterials magnètics que és capaç de detenir l'espermatogènesi, la creació d'espermatozoides, entre 30 i 60 dies, sense afectar la capacitat reproductiva del pacient a llarg termini.

Ryan Reynolds Wtf GIF
Com funciona? Un cop injectats els nanomaterials, aquests són guiats amb imants externs fins als testicles. Un cop allà s'utilitza un camp magnètic per augmentar la temperatura d'aquesta zona a uns 50 graus, fet que provocar la irrupció temporal d'esperma.


De moment encara queda molt per fer i no se sap si aquest experiment acabarà convertint-se, o no, en un fàrmac. Què en penseu?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: