Treuen una aplicació que et tradueix els miols del teu gat

per Redacció, el 16 d'agost de 2021 a les 06:00
Algunes vegades que el nostre gat no para de miolar ens preocupem per saber que li passa, si està bé o no. És per aquesta raó que Javier Sánchez, el qual ha treballat també en el desenvolupament del projecte d'Amazon Alexa, ha tret ara una app que ens permet interpretar el que està dient el nostre gat.

MeowTalk té com a objectiu traduir els miols dels gats, però com funciona? El seu funcionament és una barreja del funcionament d'Alexa i Shazam. L'equip de MeowTalk ha descobert que els gats tenen fins a 9 possibles interaccions o objectius a l'hora de miolar. Aleshores, quan et descarregues la seva aplicació, el que hauràs de fer és grabar els miols del teu gat, com més grabacions tingui el programa millor entendrà al teu gat (En el cas de tenir més d'un gat pots crear diversos perfils).

Ara mateix ja està disponible per iOS i Android i diuen que a poc a poc el funcionament i les opcions aniran millorant.

 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: