Logotip de Adolescents.cat

Molta indignació amb Pol Granch per intentar ridiculitzar la seva ex Natalia Lacunza en un concert

per Redacció, el 13 d'agost de 2021 a les 09:32
Quan Netflix va anunciar que Pol Granch seria un dels actors de la quarta temporada d'Élite, diverses persones van acusar la plataforma de donar feina a algú homòfob, masclista i autoritari.

I és que, l'artista a través del compte @PablitoGranx, havia publicat missatges com: "Arriba España", "Puto tito, vaya cacho de gay", "Los me gustan son proporcionales a lo guarras que seais" i havia compartit tuits amb la cançó franquista Cara al Sol. A més a més, també havia estat acusat per la rapera Sara Socas de ser un misogin.


Doncs bé, la polèmica segueix. El motiu? Intentar ridiculitzar en públic la seva exparella, la cantant i exconcursant d'OT Natalia Lacunza

En el seu últim concert, mentre interpretava En llamas, el duo que comparteix amb ella, va canviar la part de Natalia per a ridiculitzar la seva manera de cantar. 


A TikTok s'ha fet viral el vídeo en el qual es pot veure com el cantant canvia de posició en cada part de la cançó perquè quedi clar en quins moments està intentant riure's de la veu de la cantant.

A més, altres usuaris han assenyalat com ha canviat part de la lletra de les seves cançons. En el vers "queda't amb ell si et dona el que jo no t'he donat" ara diu "queda't amb ella", clara referència a la nova relació de la cantant amb una altra noia.
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: