Logotip de Adolescents.cat

Natalia Lacunza respon així Pol Granch després que la intentés ridiculitzar

per Redacció, el 13 d'agost de 2021 a les 11:16
Com segurament ja sabeu, Pol Granch és trending topic per haver intentat ridiculitzar en públic la seva exparella, la cantant i exconcursant d'OT Natalia Lacunza

En el seu últim concert, mentre interpretava En llamas, el duo que comparteix amb ella, va canviar la part de Natalia per burlar-se la seva manera de cantar. 


A TikTok s'ha fet viral el vídeo en el qual es pot veure com el cantant canvia de posició en cada part de la cançó perquè quedi clar en quins moments està intentant riure's de la veu de la cantant. A més, altres usuaris han assenyalat com ha canviat part de la lletra de les seves cançons. En el vers "queda't amb ell si et dona el que jo no t'he donat" ara diu "queda't amb ella", clara referència a la nova relació de la cantant amb una altra noia.

Doncs bé, la Natalia ha decidit respondre Pol Granch amb un breu, però contundent tuit: "De vegades el sentit del ridícul és important, crec". Què en penseu d'aquesta polèmica?


   

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: