Aquest cantant va estar a punt de sortir a Euphoria

per Redacció, el 16 d'agost de 2021 a les 09:56
Lil Nas X cada vegada s'està fent més conegut, ja que les seves cançons estan encantant i també la promoció que fa d'aquestes. Una de les seves cançons és un dels sons més utilitzats a Tik Tok "Montero (Call me by your name)".

Recentment, en una entrevista amb Variety ha explicat que va estar a punt de partir a Euphoria, una de les seves sèries preferides. "En realitat anava a fer 'Euphoria', però no volia treure'm temps d'acabar el meu àlbum", explica al mitjà. "Definitivament vull entrar en l'actuació, però sento que he de donar-ho tot, i vull centrar-me en la música ara per ara. Vull que la meva primera pel·lícula sigui increïble", afegeix.


Montero és el nom de l'àlbum que traurà aviat, de fet ha informat que el més probable és que surti abans que s'acabi l'estiu i el qual serà un treball molt personal.

Elton John també ha parlat al mateix mitjà per a dir que el considera "el seu heroi": "Lil Nas X és un provocador audaç i valent que està fent música increïble i inspiradora. Està empenyent els límits de la música urbana en abraçar de tot cor la seva sexualitat i projectar visualment aquesta celebració en el món", diu.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: