Kylie Jenner embarassada?

per Redacció, el 16 d'agost de 2021 a les 09:28

Últimament està corrent molt el rumor d'un possible embaràs de Kylie Jenner i les sospites van augmentar després de la seva festa d'aniversari, ja que van aparèixer més proves que ajudaven a corroborar aquesta teoria. Quines són aquestes pistes?


La manicura de Kylie Jenner: En el post que va fer ella a Instagram podem veure que porta unes ungles rosades, però en canvi en un story de la seva germana Kim el dia de la festa podem veure que les ungles que Kylie Jenner tenen tocs verd.
 


Seguint encara amb la manicura, pel que es veu porta mesos amb la mateixa, fet que no és habitual en ella, ja que solia canviar constantment el color/ disseny d'ungles. Per la qual cosa es creu que totes les stories que ella penja a Instagram i els posts són imatges gravades amb anterioritat. 

A més, en cap de les imatges que es van compartir de la festa sortia ella, només podíem veure la decoració i el menjar.

Finalment, les imatges de felicitacions que van penjar els seus amics i familiars no eren fotos recents, sinó imatges de la infància o de fa uns anys per recordar moments.

Vosaltres que en penseu??

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: