Logotip de Adolescents.cat

La polèmica de C. Tangana: així l'han criticat algunes influencers i així ha respost ell

per Redacció, el 16 d'agost de 2021 a les 09:41
La polèmica fotografia de C. Tangana en la qual apareix envoltat de noies en un iot ha generat molt debat a les xarxes socials. Molts usuaris han qualificat la imatge de "masclista" i han criticat algunes de les famoses que hi apareixen, com ara com l'actriu Ester Expósito. 

 


En concret, li han recriminat que es posicioni obertament com a feminista en entrevistes i després aparegui en aquesta mena de fotografies, tal com podeu veure en aquests tuits. 

 

La imatge, a més a més, també ha provocat les crítiques d'algunes influencers. María Pombo, per exemple, s'hi va posicionar en contra aquest cap de setmana després que una seguidora li preguntés que en pensava. "Crec que amb això, concretament, ha caigut en un "bàsic" com molts altres artistes de reggaeton. Un home en un iot i moltes dones al seu voltant com a sinònim d'èxit. Aquesta foto, a mi personalment, em fa MANDRA. També crec que molta gent que és aquí té un discurs a les xarxes molt diferent del que transmet aquesta foto", responia. 

La resposta de C. Tangana


Per la seva banda, C. Tangana ha decidit respondre la polèmica compartint una controvertida imatge als seus stories. A la fotografia, editada amb Photoshop, les cares de les noies han estat substituïdes per la cara del cantant i la del cantant per la de l'artista Zahara. Cal recordar que les fotografies del nou disc de Zahara van ser censurades per l'Ajuntament de Toledo en considerar que "ofenien la Verge" i atacaven la religió.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: