7 coses que ens hagués agradat aprendre abans

per Redacció, el 21 d'agost de 2021 a les 06:00
L'experiència s'adquireix amb el temps i modifica la nostra manera de veure les coses. Qui no ha pensat, quan mira enrere, que si tornés a viure certes situacions actuaria diferent? La revista Better Advice ha volgut fer una llista de "coses que aprenem massa tard" i que ens poden ser útil a l'hora d'afrontar alguns moments. 

 


Versió sense playbuzz
Fes servir la teva imaginació i no tinguis por de pensar diferent de la majoria. 

Ningú lluitarà pels teus somnis. Has de ser tu qui s'ha d'esforçar i lluitar per canviar les coses i aconseguir el que vol. 

Les amistats van i venen i estan molt relacionades amb el moment vital amb el qual et trobes. Hi haurà amics amb qui perdràs el contacte i persones amb qui forjaràs noves amistats que potser no esperaves.

Molta gent no fa el que realment vol i es resigna. Si tens clar el que desitges, treballa per aconseguir-ho. 

Escoltar és clau. Estar atent quan et parlen et permet adquirir gran part dels teus coneixements i estar més connectat amb els altres. Cal ser-ne conscient. 

L'èxit és relatiu. No et comparis amb els altres. Que ningú defineixi per a tu el que per a tu suposa triomfar.

L'única persona a la qual t'enfrontes és a tu mateix. No tens l'obligació de complaure a tothom. Has d'intentar crear la vida que t'agradaria viure.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: