Totes les polèmiques en què ha estat implicat Pol Granch

per Redacció, el 17 d'agost de 2021 a les 14:58


Pol Granch, cantant, actor i guanyador d'X Factor Espanya l'any 2018, no és gens aliè a les portades i pàgines de salseig. Aquests últims mesos, especialment després que s'anunciés que participaria a la quarta temporada d'Élite. Fem una repassada a totes les polèmiques en què ha estat implicat aquests últims mesos.


Acusacions de plagi... Un parell de cops



Quan Granch va treure un dels singles amb més èxit, "No pegamos", li van caure moltes acusacions de plagi de molts seguidors del coreà Suga, per la cançó "Trivia: Seesaw". El cantant espanyol no ha fet al·legacions al respecte i la cançó segueix a YouTube. Podeu comprovar-ho vosaltres mateixos:





No és l'únic cop que l'artista s'ha vist immers en una polèmica d'aquest tipus. Quan la popular "Tiroteo", amb la que va col·laborar amb Marc Seguí, se'ls va acusar de plagiar una cançó de l'artista Ters, molt menys popular. També podeu escoltar:



Tweets masclistes i autoritaris



Com vam explicar al moment àlgid de la polèmica, quan Pol Granch va anunciar que formaria part de la darrera temporada d'Élite, alguns aficionats van trobar el compte de Twitter antic de l'actor, on havia escrit missatges de caire autoritari i homofòbic. Granch es va disculpar i ha esborrat els tweets, però no ha servit perquè alguns fans de la sèrie el cancel·lessin.

Sara Socas i la misogínia



A principis de mes, la rapera Sara Socas, coneguda per la seva participació a les Red Bull Batallas de Gallos, va fer múltiples tweets acusant-lo de misògin i recordant una història que, tot i que no ha fet pública, sembla que li va afectar bastant.
 

Ridiculitzant a Natalia Lacunza



Granch va mantenir, durant un temps, una relació sentimental amb la cantant i ex-triumfita Natalia Lacunza. La relació va acabar en mals termes, pel que sembla. Fa ni tan sols una setmana, Granch es dedicava a ridiculitzar a Lacunza durant el seu concert. La cantant li va contestar a través de Twitter de manera seca i apel·lant al seu sentit del ridícul. Les proves:
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: