Així són els micropisos en què cada dia viuen més joves a Tòquio

per Redacció, el 22 d'agost de 2021 a les 06:00
Us imagineu viure en pisos de només 9 m2? Doncs aquesta és la realitat de cada dia més joves japonesos. Els microhabitatges s'han convertit en gairebé l'única opció d'aquelles persones amb sous no massa elevats que volen viure prop d'on treballen

"Les despeses de lloguer i manutenció serien més barates als suburbis, però estaria massa lluny de la feina. Anar en un tren ple de gent des dels afores és mentalment i físicament esgotador", explica Hiroshi Sugano a la BBC. 


Aquest jove paga uns 550 euros per viure en un micropis a Tòquio en qual, gairebé, ni té ni espai per menjar."Acostumo a menjar dret. Aquest lloc és molt petit per a una taula o una cadira", diu el noi. 


Les habitacions, com podeu veure en el vídeo, tenen sostres alts, la qual cosa permet crear dues altures per a poder aprofitar l'espai al màxim. En la part superior hi ha una petita plataforma on es pot col·locar un matalàs per a dormir i a la part de baix hi ha la cuina i el lavabo. 

Malgrat i el poc espai, Hiroshi Sugano assegura està content amb el seu microapartament. Vosaltres viuríeu en un pis així?
 
 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: