Les teories del nou album d'Olivia Rodrigo

per Redacció, el 24 d'agost de 2021 a les 09:52
Des que Olivia Rodrigo va treure el seu primer àlbum 'SOUR' fa poc més de dos mesos, els seus fans tenen la teoria que ja en té gravat un altre, el qual seria de cançons d'amor, tot al contrari que el seu primer àlbum. Aquesta teoria neix de pistes que han anat trobant els seus fans, ja que abans de publicar el seu primer àlbum ja havia anat llançant pistes de forma subtil.
 
A més a més, els fans asseguren saber quin serà el nom d'aquest segon àlbum 'SWEET'. Però d'on surt aquesta teoria?

La primera pista és que la cantant va col·laborar amb la marca de gominoles Sour Patch Kids per promocionar el seu disc i el lema d'aquesta marca és "First they're sour, then they're sweet", és a dir, primer són amargs i després són dolços. I donat que el seu primer disc es diu SOUR, es creu que d'aquí poc sortirà SWEET.


Això també va lligat amb la vida personal de la cantant, o això es creu, ja que quan es va publicar el primer àlbum es creia que les cançons tractaven la seva ruptura amb Joshua Bassett i per això eren de desamor. Actualment està mantenint una relació amb el productor Adam Faze, raó per la qual seria lògic que les cançons noves tractessin d'amor, ja que és en el punt que ella es troba i d'aquí també que el nom del disc sigui 'SWEET'.

A més a més, recentment ens ha mostrat el seu àlbum "SOUR" en vinil.

 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: