6 objectes quotidians que van ser creats per tenir una funció totalment diferent

per Redacció, el 18 d'agost de 2021 a les 11:25
Hi ha objectes que van ser pensats per exercir funcions diferents de les que van acabar tenint. Avui us fem un recopilatori amb algues curiositats que potser no sabíeu: 


1.Plastilina Play-Doh 
La mítica plastilina Play-Doh va ser creada als anys 30 com un producte per netejar parets i murs i eliminar-ne la brutícia.
Juguetes retro que amamos (contenido no apto para nostálgicos)

2.Viagra
Aquest producte, utilitzat actualment amb fins sexuals, era al principi un medicament que es feia servir pels problemes cardíacs. 
marketing pen GIF

3.Ulleres de sol 
Van ser inventades al segle XII a la Xina per amagar les emocions. Els jugadors de cartes, per exemples, se les posaven per dissimular les seves expressions quan estaven jugant una partida. Els jutges també en duien quan estaven resolent un cas per evitar que els implicats poguessin interpretar les seves sensacions. 
Taylor Swift Sunglasses GIF

4.Coixí
La seva funció principal, quan es va crear, era la d'impedir que els insectes es colessin pels forats entre el llit i la paret.
black and white pillow GIF

5.Els clínexs 
Aquests famosos mocadors de paper eren realment un producte per netejar el maquillatge de la cara. Finalment, però, es van fer servir pels refredats. 
epic fail no GIF by ZYRTEC®

6.La Coca-Cola
Va néixer com un substitut de la morfina i més tard es va vendre com un xarop contra els problemes de digestió. No va triomfar, però, fins que no es va comercialitzar com una beguda.
coca cola water GIF

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: