Cepeda torna a generar molta polèmica amb aquest tuit sobre feminisme

per Redacció, el 19 d'agost de 2021 a les 10:25
Luis Cepeda, després d'una nova polèmica en Twitter, ha decidit deixar aquesta xarxa social. En els últims dies, els seus tuits han generat controvèrsia, primer per un comentari en què assegurava que "econòmicament, li anava millor ser de dretes", i després, per un missatge sobre el feminisme i els talibans. 
 

En aquest tuit, que posteriorment va esborrar, va dir: "Si voleu parlar de feminisme, parleu del que està passant a Kabul, mencioneu les Nacions Unides i reivindiqueu això, no de qui sua més o menys damunt d'un escenari. Això és cosa de l'estil musical de cadascú. No caigueu en el discurset fàcil". 
 

Després de les crítiques que va rebre per aquest missatge, el cantant va decidir fer privat el seu compte a Twitter i el seu següent pas serà cedir la seva gestió a una agència de comunicació. Així o va explicar a través d'Instagram stories: "Espero que ho entengueu i que no em critiqueu també per això. No considero que sigui una xarxa social sana ni per a la meva salut mental ni per a la de ningú" va assegurar. 

Cepeda també va demanar perdó pel seu polèmic tuit: "Ho sento moltíssim pel comentari que vaig fer. Evidentment se me'n va anant i demani perdó a tothom a qui s'hagi sentit ofès".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: