Tens maduresa emocional? 7 senyals que indiquen que sí

per Redacció, el 19 d'agost de 2021 a les 12:25
La maduresa se sol relacionar amb l'edat de les persones, tot i que és un vincle relatiu, sobretot si parlem de maduresa emocional. Aquest concepte fa referència a l'estat que assumim quan ens acceptem a nosaltres mateixos i aprenem que l'amor propi és essencial per al nostre benestar. 

Evidentment, la maduresa emocional sorgeix de l'esforç i de la voluntat d'escoltar-nos a nosaltres mateixos i de mirar més cap endins que cap enfora. I és que analitzar-se és clau per a conèixer els nostres desitjos i també els nostres límits. 

Des d'Una Mente Maravillosa han fet un llistat amb alguns senyals que mostren maduresa emocional. Us hi sentiu identificats?

 


Versió sense playbuzz:
 Saber diu adéu i allunyar-se de certes persones 
 Mirar al passat i aprendre dels errors 
 Ser conscient del que es pensa i del que se sent
 Deixar de queixar-se constantment: acceptar o canviar 
 Empatitzar i saber gestionar les emocions 
 No castigar-se per cometre errors 
 Aprendre a obrir-se emocionalment: confiar en un mateix/a i en els altres


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: