La justícia tomba el toc de queda: només afectarà a aquests 19 municipis

per Oriol March, el 19 d'agost de 2021 a les 12:27
El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha tombat aquest dijous el toc de queda reclamat pel Govern, que només serà vigent a 19 dels 148 municipis que la Generalitat volia mantenir sota el confinament nocturn. Una de les ciutats que segons el TSJC quedarà fora del toc de queda serà Barcelona, la ciutat més poblada del país.

El Govern va sol·licitar dimarts que el toc de queda s'apliqués en aquells municipis amb una incidència acumulada de 125 casos per cada 100.000 habitants en els últims set dies. La justícia entén que la Generalitat no ha justificat prou bé les raons de salut pública que impliquen abaixar a la meitat el llindar d'incidència de Covid per poder aplicar el toc de queda.El tribunal només autoritza la pròrroga d'una setmana de les restriccions nocturnes als municipis amb una incidència per sobre dels 250 casos per cada 100.000 habitants.

Aquests són els 19 municipis afectats pel toc de queda:

 Alcarràs
 Amposta
 Arenys de Munt
 Badia del Vallès
 Balaguer
 Banyoles
 Calafell
 Celrà
 Cervelló
 Gelida
 Manlleu
 Martorell
 Montblanc
 Móra d'Ebre
 Palafolls
 Salt
 Sant Feliu de Guíxols
 Sarrià de Ter
 Torroella de Montgrí.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: