Demi Lovato es podria identificar com a persona trans

per Redacció, el 24 d'agost de 2021 a les 11:08


Fa uns mesos Demi Lovato va anunciar que s'identificava com a persona no binària. Ara ja fa un temps que està intentant coneixer-se a sí mateixa i descobrir qui és. Des que va acabar la relació amb Max Ehrich (actor) ha expressat que li ha estat més fàcil redescobrir-se.


Recentment, amb una entrevista amb The 19th ha dit: "Potser hi ha un moment en què m'identifico com trans. Realment no sé com seria això per a mi. Potser sempre sigui algú no binari i estigui sense gènere tota la meva vida. O potser arriba un moment, quan em faci gran, en el qual em vegi com a dona. Però realment no ho sé, ara mateix em sento així."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: