Netflix presenta la 3a temporada de «Sex Education» i compara els personatges amb flors

per Adolescents.cat, el 24 d'agost de 2021 a les 08:23
Segurament et fa mandra que arribi el setembre, però també portarà coses bones com l’estrena de la tercera temporada de "Sex Education” a Netflix! Els vuit capítols nous estaran disponibles a la plataforma el divendres 17 de setembre i estem segurs/es que ens els polirem ben ràpid.

La sèrie en sí ja crida l’atenció per si mateixa per la seva originalitat, els seus entrenyables personatges i la seva naturalitat. Però, a més, “Sex Education” també destaca en totes les accions de màrqueting i comunicació que es fan de la sèrie.

El nou cartell de la tercera temporada no ha deixat indiferent a ningú. Sota la frase “madurar és un treball en grup” apareixen els personatges comparats amb diferents flors. La Maeve Wiley, per exemple, la presenten com un “card beneït”.

póster de 'sex education 3'

Aquí et deixem les imatges de cada un dels personatges. Ganes de conèixer els nous i noves? Les flors potser ens donen pistes ;)



 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: