Fotografien a Rosalía de la mà de Rauw Alejandro

per Redacció, el 25 d'agost de 2021 a les 10:14


Feia mesos que s'especulava una possible relació entre Rosalía i Rauw Alejandro, però res havia activat tant els rumors a xarxes com la fotografia dels dos artistes sortint d'un local a Hollywood agafats de la mà.

 
Fa un temps s'havia pensat que Alejandro podia tenir una relació amb Esther Expósito, cosa que el cantant va desmentir durant el seu pas pel programa La Resistencia. Alguns usuaris reivindiquen que les fotografies son la confirmació definitiva que Expósito és només amiga del cantant.

 
No és el primer cop que aquest parell encenen les xarxes amb els seus comentaris, que ja fan pensar que alguna cosa passa.
 
 
Què en penses? Son tot coincidències o realment estan junts?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: