Què ha passat amb la Sway House?

per Redacció, el 25 d'agost de 2021 a les 10:36

La Sway House va néixer el 2020 a Los Angeles i eren la competència de la Hype House. La casa de continguts que comptava amb Josh Richards, Kio Cyr, Anthony Reeves, Bryce Hall, Jaden Hossler, Griffin Johnson, Blake Gray i Noah Beck ha arribat recentment al final.


A poc a poc els membres de la casa van anar marxant, alguns per centrar-se en altres projectes i altres per mals rotllos, com seria quan Jaden va començar una relació amb Nessa Barrett, la que en aquell moment era novia o ho acabava de deixar amb Josh Richards, un dels seus millors amics.

Això va fer que a poc a poc els membres de la casa es reduïssin, quedant només Bryce Hall, Noah Beck i Blake Gray. Però ara aquests han marxat de la casa que compartien i des d'aquell moment les alarmes s'han disparat. Ha estat en aquest moment quan Noah Beck en una entrevista amb Seventeen ha dit: "Quan vaig arribar per primera vegada a LA, els nois Sway em van rebre amb els braços oberts a casa i en el seu estil de vida. Els dec un munt del meu èxit. Segueixo estant molt agraït per tot el que han fet per mi. Hem passat moment molt divertits junts, hem fet un munt de coses guais en l'àmbit laboral... Encara que no visquem a la mateixa casa, som 'Sways boys' de cor. Només estem centrant-nos en els nostres camins, però seguirem creant contingut junts i tenint negocis en comú. Al cap i a la fi, hi ha una amistat. Que ens hàgim mudat no vol dir que s'hagi acabat''.


Però Bryce Hall no sembla estar del tot d'acord, ja que en una entrevista que es va penjar recentment a YouTube va explicar que mentre ell buscava casa per viure els 3 junts, Noah i Blake feien el mateix però sense comptar amb ell.

Actualment Noah i Blake viuen junts, en canvi Bryce Hall està intentant crear una nova casa de continguts.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: