El nen de la portada més famosa de Nirvana denuncia el grup

per Redacció, el 26 d'agost de 2021 a les 10:28


Et sona aquesta portada de l'àlbum Nervemind, del grup dels 90 Nirvana? Estem ben segurs que sí o que, almenys, t'has quedat impactat per la imatge. Sí, oi? Doncs el protagonista, Spencer Elden, acaba de denunciar el grup per pornografia infantil. 


via GIPHY

La denúncia va dirigida als ex-integrants del grup, entre ells Kurt Cobain, que es va suicidar fa anys, Courtney Love, l'hereva de lafortuna de Cobain, i el fotògraf de la portada. Elden argumenta que Nirvana es va lucrar i es segueix lucrant de "l'explotació sexual" del fotografiat i busca una compensació econòmica pels danys que, segons ell, experimentarà durant tota la vida. 
 

Què n'opines? Coneixies la portada? 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: