Logotip de Adolescents.cat

Billie Eilish es talla els cabells igual que la seva mare de jove

per Adolescents.cat, el 27 d'agost de 2021 a les 08:32
Fa només uns mesos Billie Eilish es va fer un canvi de look molt radical i va deixar enrere els cabells bicolor per tenyir-se de ros platí. Ara l’artista ha sorprès als seus fans amb un breu vídeo en la que la veiem dins el cotxe tocant-se el nou tallat de cabells. Una melena curta despuntada a l’alçada de la mandíbula i amb el serrell desfilat.
 

Aquest tallat “bob” que està tan de moda és el que lluïa la mare de Billie Eilish quan era jove, Maggie Baird. “Com la meva mare”, va escriure la Billie. Després la cantant va publicar unes fotos de la seva mare als stories d’Instagram.

Maggie Baird, la mare de la Billie, també és cantant i actriu. De fet els anys 90 va sortir en un capítol de la sèrie “Friends” i més endavant a “Expedient X” o “Curb Your Enthusiasm”.

 
Altres famoses com Alexa Chung llueixen un tallat de cabells semblant:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexa Chung (@alexachung)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: