WhatsApp incorpora les novetats més esperades pels usuaris

per J.V., el 30 d'agost de 2021 a les 08:51
WhatsApp continua incorporant novetats a l'aplicació. La versió beta de la nova actualització inclou la possibilitat de respondre a un missatge sense text, només amb una reacció. Tal com passa a Instagram, es podrà contestar als missatges amb un cor o una emoticona d'una cara somrient.

Aquest no és l'únic canvi que incorporarà el servei de missatgeria. La pròxima versió inclourà la funció d'escoltar un àudio abans d'enviar-lo. Quan es gravi una nota de veu, apareixerà una pestanya amb les ones de so i les funcions d'esborrar, escoltar i enviar.


Precisament pel que fa als àudios, WhatsApp ha incorporat l'opció de desactivar el doble check blau que indicava que un usuari havia escoltat una nota de veu. Qui ja havia seleccionat aquesta funció en la configuració per als missatges escrits, ara també la tindrà per defecte en les notes de veu.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: