Què és la masturbació igualitària?

per Adolescents.cat, el 5 de setembre de 2021 a les 08:27
L’any passat, Womanizer va crear el “Dia Internacional de la Masturbació Igualitària”. I què és exactament? Aquest dia simbolitza la diferència de masturbació entre homes i dones per fer evident que hi ha un desequilibri social. A dia d’avui encara hi ha molt tabú i vergonya entorn a la sexualitat femenina.

Ara bé, tenim bones notícies! Aquest any s’ha vist que hi ha moltes més dones que es masturben respecte al 2020. Els homes enquestats es masturben unes 140 vegades de mitjana cada any, mentre que les dones es masturben una mitjana de 53 vegades. Segons aquestes dades els homes ho fan 2,6 vegades de mitjana a la setmana i les dones aproximadament un cop.


Una de les dades més evidents d’aquesta diferència en la masturbació entre homes i dones és que el 28% de les dones assegura que no es masturben mai davant, només, un 7% d’homes que diuen que no ho fan mai.

Sigui com sigui, està sent molt positiu l’impacte de l’educació sexual, cada cop més present. Però encara falta una mica i per això ens sembla tan interessant que hi hagi un dia mundial com aquest!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: