Així és la col·lecció dissenyada per Aitana per aquesta famosa marca

per Redacció, el 1 de setembre de 2021 a les 10:39

Aitana ho està petant ara amb la cançó de "Mon Amour" que està sonant a tot arreu, però ara ens ha sorprès a tots amb una col·lecció esportiva amb Puma. La nostra peça preferida són les vambes, encara que les altres 5 peces de la col·lecció també són maquíssimes.


Aquesta col·lecció s'ha anomenat "Wild Rose Collection", ja que com podreu veure a continuació el color que hi predomina és el rosa. Aquesta està composta per: Una dessuadora, una samarreta de màniga llarga, una bomber, uns pantalons estil jogger, uns leggins i com hem dit abans unes vambes.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AITANA (@aitanax)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AITANA (@aitanax)



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: