8 sèries noves per començar aquest setembre

per Redacció, el 2 de setembre de 2021 a les 09:24
Aquest és un recull de les noves estrenes de ficció que podrem veure aquest mes de setembre a les plataformes audiovisuals:

 

Versió sense playbuzz

La casa de Papel (temporada 5)
Aquesta producció va ser creada per Álex Pina i produïda per Atresmedia fins a l'any 2017, quan va ser adquirida per Netflix i es va convertir en un fenomen global. La sèrie es basa en la història real de l'atracador de bancs Willie Sutton, que va aconseguir realitzar més de 100 atracaments fins a sumar 2 milions de dòlars durant les dècades 1920-1950, mitjançant disfresses, enganys i sense arribar a disparar a ningú. L'última temporada estarà dividida en dos volums. Un s'estrenarà el 3 setembre de 2021 i l'altre el desembre de 2021. On a puc veure? Netflix

Club de buceo
A la costa de Cape Mercy, al Canadà, un grup de joves bussejadors investiguen una sèrie de secrets i símbols després que un d'ells desaparegui.Quan la puc veure? A partir del 3 de setembre. On la puc veure? Netflix.

Doogie Kameoha, una médica precoz
Rellançament, ara amb una jove de Hawaii, de la mítica sèrie familiar sobre un metge prodigi que va llançar a la fama a Neil Patrick Harris.Quan la puc veure? A partir del 8 de setembre. On la puc veure? Disney+.

Lucifer
La sèrie creada per Tom Kapinos es va estrenar l'any 2016 a la cadena Fox als Estats Units. Es basa en el personatge de DC Comics creat per Neil Gaiman, Sam Kieth i Mike Dringenberg. La producció gira al voltant de Lucifer Morningstar, el Diable, que abandona l'infern per Los Àngeles, on dirigeix el seu propi club nocturn. Quan la puc veure? A partir del 10 de setembre. On la puc veure? Netflix.

Voltaire High
És el primer dia del curs escolar de 1963 a l'Institut Voltaire. Per primera vegada, nois i noies assistiran junts a classe, un primer any de coeducació que estarà ple de sorpreses per a alumnes i professors en aquesta sèrie francesa. Quan la puc veure? A partir del 10 de setembre. On la puc veure? Amazon Prime Video.

Sex Educaction (temporada 3)
Narra la història de l'Otis Milburn, un jove fill d'una terapeuta sexual que decideix muntar un negoci d'assessorament sexual juntament amb la Maeve, una companya de classe. Quan la puc veure? A partir del 17 de setembre. On? Netflix.

El caso Hartung
Ambientada en un tranquil barri residencial de Copenhaguen, la història comença amb el terrible descobriment de l'assassinat d'una jove. La investigació policial s'assigna a Naia Thulin i al seu nou company, Mark Hess, que aviat trobaran una misteriosa prova que connecta l'assassinat d'aquesta jove amb la desaparició de la filla de la política Rosa Hartung. Quan la puc veure? A partir del 29 de setembre. On? Netflix.

Love 101 (temporada 2)
Un grup d'estudiants intenta trobar parella a la seva professora preferida perquè no se'n vagi del poble i es quedi amb ells. A la sèrie hi veurem històries d'amor, amistat i també sobre la recerca d'un mateix/a. Quan la puc veure? A partir del 30 de setembre. On la puc veure? Netflix.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: