Així seran els nous xats de WhatsApp

per Redacció, el 6 de setembre de 2021 a les 12:50
Fa poc us explicàvem que  la versió beta de WhatsApp inclou la possibilitat de respondre a un missatge sense text, només amb una reacció. Tal com passa a Instagram, es podrà contestar als missatges amb un cor o una emoticona d'una cara somrient.

Doncs bé, el portal especialitzat WaBetaInfo ha mostrat, amb imatges, com serà aquesta nova opció. Tal com podeu veure, a sota del text hi apareixeran diverses emoticones. En clicar-hi, es desplegarà el catàleg complet de símbols per tal que els usuaris puguin escollir amb quin volen reaccionar. És a dir, no hi haurà unes emoticones preestablertes, sinó que es podrà triar entre més de 900 imatges!


D'altra banda, també hi ha dissenys en els quals veiem com seran els nous xats. Tindran un color diferent i les bombolles seran lleugerament més grans. A més, les vores seran una mica més arrodonides.
 
 






 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: