Investiguen una brutal agressió homòfoba amb un ganivet a Madrid per part de 8 encaputxats

per Victor Rodrigo, el 7 de setembre de 2021 a les 10:13
Un grup de vuit encaputxats va atacar un jove de 20 anys al barri de Malasaña, de Madrid. La víctima va ser assaltada al portal de l'edifici de casa seva, segons han explicat diversos mitjans a través de les informacions policials. Insults i cops al crit de "maricon", una paraula que li van escriure a una galta del cul amb un ganivet. Els assaltants també van tallar-li el llavi. El jove va denunciar els fets ahir dilluns, en una comissaria de policia. Segons expliquen els mitjans madrilenys, la policia investiga els fets com a delicte d'odi.

Les reaccions a una nova agressió homòfoba han estat molt contundents per part de Más Madrid, PSOE i Unides Podem. La més esperada, però, ha estat la del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, qui ha comunicat la seva "profunda condemna a aquest atac homòfob". "Seguirem treballant per un país obert i divers, on ningú tingui por de ser qui és", ha sentenciat.

  El diputat Eduardo Fernández Rubiño ha reconegut que hi ha "un problema greu d'auge de delictes d'odi en nombre i en gravetat". "Totes les institucions han d'actuar en el marc de les seves competències. Ajuntaments, Comunitats i el govern central poden fer molt i no poden seguir impassibles. La Comunitat de Madrid hauria de convocar immediatament el Consell LGTBI i dialogar amb els col·lectius", ha demanat.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: