Salut estudia oferir descomptes en espectacles a les persones que es vacunin

per Victor Rodrigo, el 7 de setembre de 2021 a les 10:20
Incentius per a vacunar-se. Aquesta és la fórmula que està estudiant el Departament de Salut amb altres conselleries, amb la intenció d'oferir "algun incentiu" a les persones que es vacunen. La secretaria de Salut Pública, Carmen Cabezas, ha explicat a Catalunya Ràdio que podrien ser descomptes en espectacles culturals o en serveis com els albergs juvenils.

En tot cas, es busca una fórmula "que sigui justa" i que no suposi l'incentiu només per al que es vacuna ara sinó també per al que ja ho està.

El 17,7% dels catalans majors de 16 anys encara no han rebut cap dosi de la vacuna contra la Covid a sis dies per començar el curs. Entre els majors de 12 anys la xifra de població sense vacunar amb cap dosi és del 18,7%, mentre que el 23% no ha completat encara la pauta vacunal.

És per això que s'estan estudiant fórmules per animar la gent a vacunar-se. Teniu idees? Expliqueu-nos-les al formulari de més avall?

 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: