El Govern elimina les restriccions que afecten drets fonamentals

per Bernat Surroca, el 7 de setembre de 2021 a les 13:20
S'acaben les restriccions que afecten drets fonamentals. Serà aquest divendres, quan finalitzi l'última pròrroga demanada pel Govern. Així ho ha confirmat la portaveu de l'executiu, Patrícia Plaja.

En concret, aquest divendres deixaran d'estar en vigor aquelles mesures que limiten les reunions a un màxim de deu persones i també els límits d'aforament en actes de culte. El Procicat definirà aquest dimarts la lletra petita de la propera resolució, que mantindrà bona part de la resta de restriccions, però decauran les que afecten els drets fonamentals i que, per tant, necessitaven l'aval del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). 


Plaja ha tornat a fer una crida a la vacunació de la població i ha insistit que hi ha dosis disponibles per a aquelles persones que encara no han rebut la pauta completa. També ha descartat que, ara com ara, hi hagi sobre la taula la idea del passaport Covid.

Pel que fa a l'oci nocturn, Plaja ha descartat que ara com ara es pugui reobrir. "La situació de la pandèmia no ho permet", ha reconegut. De tota manera, ha manifestat la comprensió del Govern per la situació que viu el sector, molt castigat per la pandèmia.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: