Així serà el «mode desaparèixer» de WhatsApp

per J.V., el 8 de setembre de 2021 a les 10:42
Nous canvis a WhatsApp. El servei de missatgeria prepara una actualització que inclourà la possibilitat d'activar el mode desaparèixer dels missatges per defecte. Si s'activa aquesta opció, tots els nous xats que arribin o s'escriguin a l'aplicació s'esborraran al cap de set dies, segons WaBetaInfo.

La plataforma ja permetia esborrar missatges durant els següents minuts a l'enviament. Ara, amb aquesta nova funcionalitat no serà necessari, ja que desapareixeran de forma automàtica tant del telèfon del destinatari com del terminal del mateix usuari.


El mode desaparèixer ja apareix a alguns usuaris que tenen la versió beta per testar les novetats abans que s'incloguin en una actualització. No esborrarà, però, cap dels missatges rebuts i enviats abans d'activar aquesta opció.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: