La protagonista d'una de les sèries del moment es casa en secret

per Redacció, el 9 de setembre de 2021 a les 10:29
Lily Collins, mundialment coneguda pel seu paper a Emily in Paris, es va casar en secret amb Charlie McDowell, guionista i director, el passat cap de setmana. Ho ha fet públic ella mateixa a través d'Instagram publicant diverses imatges del dia de la cerimònia.
 

A les fotos, es pot veure la parella al Dunton Hot Springs, un ressort de luxe situat enmig dels boscos de Colorado, als Estats Units. 

Una de les coses que més ha cridat l'atenció, és que l'actriu s'ha casat amb un vestit de Ralph Lauren qui, fins ara, només havia dissenyat quatre models per a casaments: el de la seva filla, el de la parella del seu fill, el de la seva neboda i el de Priyanka Chopra, que és ambaixadora de la marca.

 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: