Una adolescent descobreix que l'hospital la va canviar amb un altre nadó per error fa 19 anys

per J.V., el 9 de setembre de 2021 a les 11:12
Dos nadons van ser intercanviats l'any 2002 a l'hospital San Millán de Logronyo, segons ha revelat Diario La Rioja i ha reconegut la conselleria de Salut de l'autonomia. Els fets van passar a la incubadora on estaven perquè havien nascut amb molt poc pes.

En roda de premsa la consellera de Salut de la Rioja, Sara Alba, ha assegurat que s'ha fet una investigació que determina que "es va produir una errada humana" però no se n'ha pogut trobar el responsable. "No hem pogut saber qui i és evident que els sistemes amb què es comptava abans no eren informatitzats amb tant detall com ara".


Una de les joves intercanviades demana més de tres milions d'euros a la Conselleria per danys morals. Va descobrir la situació quan la seva àvia, amb qui vivia, va interposar una demanda contra el pare per no fer-se'n càrrec. Una prova d'ADN va determinar que no era filla de qui es pensava que eren el seu pare i la seva mare.

Arran de l'alerta de la jove, Salut va començar a investigar el cas i va arribar a la conclusió que només hi havia una altra nena amb característiques similars que va poder ser canviada. Ara el cas es troba en mans de la justícia.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: