Si ets estudiant de 1r de BATX o d'ESO això t'interessa: guanya un viatge gratis a Mallorca!

per Redacció, el 14 de setembre de 2021 a les 10:42
Segon de Batxillerat no és fàcil: entregues de treballs, exàmens, sele...però sempre passa més de pressa si al final teniu recompensa i aneu al Mallorca Island Festival (MIF), el millor viatge de final de curs per Batxillerat! 

Al MIF viureu una experiència única i plena de moments inoblidables, com podeu veure en aquest tràiler del festival!

Podreu gaudir d'una setmana al ressort més gran d'Europa (250.000m2!) amb els vostres amics i amigues: platja, festes a la piscina i en catamarans, inflables, zona chill out...i tot això amb la millor música i els DJ's del moment, n'hi han participat de tan coneguts com Hektor Mas, Marsal Ventura, Jordi Veliz, Sergi Domene, DJ Moncho i Mon DJ!
 

Tindreu activitats tant de dia com de nit i segur que en trobeu alguna que s'adapti al que us vingui de gust en cada moment. Al ressort Belleuve Club hi ha pràcticament de tot: 9 piscines, pistes de tenis i pàdel, zona de kàrting, minigolf, pistes de futbol... 

Ah, i això no és tot, perquè en cada edició del MIF hi ha sorpreses! Podeu seguir-los a Instagram per ser els primers a conèixer totes les novetats. 

 Què, us agradaria ser una de les 8.000 persones que van cada any al MIF? Ompliu aquest formulari i podreu guanyar 2 reserves gratuïtes per a l'edició del 2022! Anunciarem els guanyadors al nostre perfil d'Instagram. Molta sort a tots i totes!


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: