Vols ser actor o actriu? Aquesta formació t'encantarà!

per Redacció, el 14 de setembre de 2021 a les 16:00
Quantes sèries o pelis has vist aquest darrer any? Netflix i HBO estan que treuen fum!!! Sabies que la seu de Netflix europea està a Madrid? L'audiovisual està en el seu millor moment, i a tu... oi que se t'ha passat pel cap aprendre a actuar?

Per tot això, avui et proposem una formació per ser actriu o actor de cine i televisió: l'Estudi Karloff, l'escola d'interpretació especialitzada en càmera dirigida pels directors de càsting Pep Armengol (Killing Eve) i Luci Lenox (The One).

Si t'hi apuntes, descobriràs i perfeccionaràs les teves qualitats interpretatives i et formaràs amb professionals del sector audiovisual com l'Aida Oset (Moebius), la Joana Vilapuig (Polseres Vermelles), el director de cine Damià Serra (nominat als premis Goya i Gaudí), la Núria Deulofeu (Buga Buga) i molts més!

Treballaràs seqüències de sèries i pel·lícules, jocs i exercicis d'improvisació, personatges, descobriràs el món de la publicitat i t'enduràs escenes editades i rodades professionalment! Ah, i a més a més, tindràs masterclass gratuïtes de professionals del sector i a finals de curs t'enduràs les fotografies d'una sessió professional!
 

Aquest curs 2021-2022 ofereixen 4 tipus de formació: un curs anual d'octubre a juny, dos intensius (un per Setmana Santa i un a l'estiu), i si no et pots desplaçar, fins i tot tenen un intensiu al gener per aprendre a fer càstings i selftapes online!

Per la formació anual pots triar entre 8 grups diferents! Fan classes de 2,5 hores la setmana, i tenen grups de dimecres a divendres per les tardes i dissabtes als matins. I si ets de fora Barcelona tens molts bons horaris per poder anar amb transport públic!

Si t'agradaria formar-te a l'Estudi Karloff, omple aquest qüestionari sense cap compromís i es posaran en contacte amb tu. A més, fent el qüestionari pots GUANYAR UN MES DE CLASSE GRATUÏT! Aprofita aquesta oportunitat!

Si vols estar al dia de tots els cursos que fan, pots seguir-los al seu insta @estudikarloff, escriure'ls un mail a joves@estudikarloff.com o visitar la seva web.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: