Logotip de Adolescents.cat

Una actriu revela la verdadera història de la foto del iot de C.Tangana

per Redacció, el 10 de setembre de 2021 a les 09:42
C. Tangana va generar polèmica amb la imatge promocional de Yate, cançó que va publicar aquest agost. La fotografia, on se'l veia en un iot envoltat de noies famoses, va ser qualificada de  "masclista" per a molts usuaris.
 
La imatge, a més a més, també va provocar les crítiques d'algunes influencers. María Pombo, per exemple, s'hi va posicionar en contra després que una seguidora li preguntés que en pensava. "Crec que amb això, concretament, ha caigut en un "bàsic" com molts altres artistes de reggaeton. Un home en un iot i moltes dones al seu voltant com a sinònim d'èxit. Aquesta foto, a mi personalment, em fa MANDRA. També crec que molta gent que és aquí té un discurs a les xarxes molt diferent del que transmet aquesta foto", responia. 

Ara bé, com va sorgir la imatge? Va ser planejada? Segons ha revelat Hiba Abouk, una de les actrius que hi apareix, la fotografia va ser totalment espontània. A més a més, ha assegurat que troba "ridícul" que la imatge generés polèmica. Aquestes han estat les seves declaracions en una entrevista a El País: "Érem un grup d'amics i i amigues estàvem celebrant que a un bon company li va de pu** mare. La foto no estava pensada, va sorgir: ‘va noies ens farem una foto aquí totes’. I així va ser. Totalment natural. Què volien? Que ens poséssim un burca per a posar?"


Què en penseu?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: