Aquest conegut cantant, a judici per intentar robar en un pis de Barcelona

per Bernat Surroca, el 13 de setembre de 2021 a les 09:40
Morad El Khattouti El Horami, més conegut com a Morad, és un raper català d'ascendència marroquina molt popular. En els últims anys no ha parat d'acumular èxits tant a Catalunya com a l'estat espanyol. Té més d'un milió de seguidors a Instagram i les seves cançons acumulen milions de visualitzacions a YouTube. El seu èxit com a cantant va lligat a una vida personal convulsa. Aquest dilluns, aquest artista de 22 anys afronta un judici al jutjat penal 11 de Barcelona per un intent de robatori en un pis de la capital catalana. La Fiscalia li demana a ell i a una altra persona dos anys i mig de presó pels delictes de robatori amb força en casa habitada en grau de temptativa i amenaces no condicionals. 

Els fets van passar fa tres anys. Segons el fiscal, els dos acusats van dirigir-se a un bloc de pisos del barri del Putxet el 12 de febrer de 2018 per executar un "pla preconcebut". Van intentar obrir la porta d'accés a l'edifici amb un tornavís, però no ho van aconseguir perquè van ser sorpresos per un dels veïns, que sortia de casa en aquell moment. L'home va fotografiar els dos presumptes delinqüents, que li van llançar amenaces de mort per "atemorir-lo". "Et mataré fill de puta, t'esperaré aquí fins que surtis", van cridar el raper i el seu company, segons l'escrit d'acusació. Per tot plegat, considera que els dos acusats mereixen una pena de dos anys i mig de presó. 


 

No és la primera polèmica que afecta Morad. Aquest estiu va ser detingut pels Mossos a l'Hospitalet de Llobregat -el raper va néixer al barri de la Florida, zona que acostuma a reivindicar- a les tres de la matinada després de la denúncia d'uns veïns. Duia una pistola Taser a sobre, que va ser requisada per la policia. Dues patrulles van personar-se al lloc dels fets i Morad i els seus companys van respondre amb violència i amb llançament d'objectes. Segons els agents, el raper va intentar agredir un dels policies. Arran dels incidents, va ser denunciat per atemptat a l'autoritat i resistència, i també per saltar-se el toc de queda. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: