Aquestes són les millors cançons i videoclips de l'any, segons els premis MTV

per I.M., el 13 de setembre de 2021 a les 09:55
La cantant catalana més internacional del moment, Rosalía, ha guanyat la matinada d'aquest dilluns un nou premi MTV. La col·laboració amb la cantant estatunidenca Billie Eilish per al tema Lo vas a olvidar ha estat premiada com el millor vídeo llatinoamericà de l'any.


Així, les dues cantants s'han imposat a competidors potents com Maluma, J.Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny o Karol G. El triomf del tema de la catalana ha sorprès davant dels altres candidats en tenir un ritme molt més pausat i no ser tan ballable. Lo vas a olvidar, guanyador de la nit, està inclòs a la banda sonora de la sèrie "Euphoria"

A banda d'aquest guardó, aquests han estat els altres premis més destacats de la nit:

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: