Utilitzar WhatsApp amb el mòbil apagat o sense cobertura: t'expliquem com ho podràs fer

per L.G., el 14 de setembre de 2021 a les 12:21
L'ús de WhatsApp més enllà del telèfon mòbil sempre ha estat una demanda dels usuaris. Moltes persones utilitzen l'aplicació no només a nivell personal, sinó també per feina i això fa que la utilitzin en altres dispositius. Fins ara, per poder connectar un ordinador o qualsevol altre dispositiu a WhatsApp calia escanejar el codi QR del mòbil. Ara, però, el programari de xat més popular del món permetrà connectar-s'hi sense haver de tenir el mòbil encès.

Aquest canvi ja es pot veure en la versió beta de WhatsApp, que a més de permetre enviar o rebre missatge amb el mòbil apagat, també permet tenir oberta la sessió en cinc dispositius diferents i de forma simultània. Com a mesura de seguretat, però, l'aplicació propietat de Facebook marcarà un límit de temps en què la sessió es tancarà si no s'utilitza en el dispositiu en concret.


Caldrà, això sí, esperar, ja que aquesta versió beta només està disponible pels usuaris que als inicis de l'aplicació es van registrar com a testers -persones que proven els canvis a l'aplicació abans que sigui d'accés per a tothom-. Quan WhatsApp es va popularitzar, va decidir tancar l'opció de fer-se tester. El canvi, però, és segur que arribarà més d'hora que no pas tard.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: