Els outfits més destacats de la MET Gala d'aquest any

per Redacció, el 14 de setembre de 2021 a les 16:11


Aquesta matinada s'ha celebrat un dels esdeveniments més importants per la moda de tot l'any. Quin? El MET Gala. La gala benèfica on totes les celebrities del moment llueixen els outfits més extravagants dels seus armaris. El tema d'aquest any ha estat tot allò que ha marcat la moda dels Estats Units. Alguns ho han entès bé, i d'altres no. T'ensenyem els nostres preferits!

 

No podíem començar el rànquing sense Lil Nas X, que no va lluir un sinó tres looks de Versace. No hi ha absolutament res que no pugui fer bé l'artista. I aquesta n'és la prova.


Seguim amb Kendall Jenner. Tot i que res pot igualar el look icònic que van lluir amb la seva germana Kylie l'any 2019, aquest vestit extravagant la manté a l'alçada de les expectatives.
 

La germana de Jenner, Kim Kardashian, ha sorprès a l'alfombra vermella... Amb això.
 

Una de les sensacions del pop adolescents més importants de l'actualitat, Olivia Rodrigo, no n'ha tingut prou amb guanyar el premi a cançó de l'any als MVMA's. S'ha presentat a la gala amb un ouftit més aviat mínim, però que no podem negar que li queda molt bé.
 

Continuem amb una de les nostres parelles preferides: Shawn Mendes i Camila Cabello. Semblen trets d'una pel·lícula vintage. Convideu-nos al casament, siusplau. Al que no heu anunciat.
 

Una altra parella inesperada i amb uns outfits, com a mínim, extravagants, és la de Rihanna i A$AP Rocky, que oficialitzen la seva relació amb aquest esdeveniment. Sigui pel que sigui no podem deixar-hi de pensar. Espectacular.
 


Acabant amb les parelles, no podem oblidar Justin i Hailey Bieber. Ens estalviem les explicacions. Menys és més, sempre.
 


Qui ha vingut sense parella és Gigi Hadid però, malgrat els looks icònics que havia lluït amb el seu marit Zayn Malik, en tenim prou amb aquesta cara solitària de la model. 
 


Acabem amb la celebrity més adorada del nostre país, Rosalía, que es va presentar a la cerimònia amb un vestit inspirat en la tradició flamenca. 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: