Indignació amb el que ha descobert una tiktoker sobre aquesta coneguda marca de roba

per Redacció, el 15 de setembre de 2021 a les 11:22
Vas a una botiga de roba, agafes diversos pantalons, i te'ls vas a emprovar. Tot i ser de la mateixa talla, n'hi ha uns que et van perfectes i els altres, en canvi, no et corden. T'ha passat? 

Doncs sembla que la model Chelsea Farrell ha trobat una explicació a aquest problema tan comú. Quina? Doncs tan senzill –i tan poc lògic- com que les marques de roba fan mides diferents d'una mateixa talla. 


La noia ha volgut demostrar la seva teoria a través de TikTok i és per això que ha comparat 5 pantalons de Primark de la mida 12. Com podeu veure a les imatges, tot i ser de la mateixa talla, la cintura i l'allargada són diferents. 

 
@chelsea..farrell

@penneysireland @primark need to do better! This isn’t fair. ##fyp

♬ original sound - Chelsea Farrell


"Si les persones que tenien una talla 8, agafen uns pantalons i ara ja no els entren es pensaran que s'han engreixat i això els pot generar complexos", es queixa Chelsea Farrell. De fet, fa temps que hi ha molt debat amb això. L'Associació General de Consumidors assegura que les botigues posen talles segons els convé per "jugar" amb els consumidors. 

"L'assumpte de les talles depèn de les polítiques que segueixin els fabricants. Juguen amb l'impacte psicològic que les talles tenen en el públic al qual va destinat el seu producte. Hi ha marques que ofereixen una talla 38 equivalent a una 40 o 42 d'un altre fabricant, així el comprador se sent encantat i s'asseguren que passi per caixa", asseguren des de l'associació. 

En resum, cada marca fa el que vol i per tant les talles no són més que un simple número que posen a la roba. Així que no deixem que ens defineixin ni ens condicionin!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: