Salut estudiarà implantar el passaport Covid per entrar als bars, la cultura i l'oci

per Jordi Velert Irles, el 16 de setembre de 2021 a les 10:24
El Departament de Salut estudiarà implantar el passaport Covid per accedir a determinades activitats com ara la restauració, la cultura o l’oci nocturn a Catalunya. Ho ha confirmat la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, l'endemà que el Tribunal Suprem avalés la legalitat d'obligar a exhibir el document que acredita la vacunació o un test negatiu per accedir a bars, restaurants i discoteques.

El Suprem creu que "no s'entreveu cap mesura que resulti més adequada per salvaguardar la vida i la salut dels ciutadans en aquesta mena de locals". La sentència, a més, indica que exigir l'exhibició del passaport Covid "no vulnera el dret a la igualtat" perquè "no es produeix discriminació entre els vacunats i els que no ho estan".

El passaport Covid ja s'exigeix en més d'una vintena de països d'Europa, entre els quals França, Itàlia i algunes zones de Portugal. Canàries, Cantàbria i Andalusia van aprovar la mesura a l'estiu, però els tribunals superiors van obligar els respectius governs autonòmics a fer marxa enrere.


 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: