Aitana respon així a la polèmica per la seva última campanya de publicitat

per Redacció, el 16 de setembre de 2021 a les 15:13
L'altre dia us explicàvem que l'Aitana Ocaña havia rebut critiques per col·laborar amb McDonald's. Diversos usuaris l'acusaven de promocionar menjar poc saludable, mentre que altres la qualificaven d'"hipòcrita" per elaborar un menú que ella no es podia menjar –cal recordar que la cantant és celíaca-. 

Doncs bé, en una roda de premsa l'Aitana ha volgut donar explicacions per aclarir possibles malentesos. "Aquesta col·laboració es va començar a preparar fa temps, a principis d'any o així. Llavors, abans de l'estiu, em van diagnosticar que sóc intolerant al gluten, i ha estat un rotllo perquè ja ho teníem tot", ha explicat. També ha volgut afegir que, si bé ara s'ha de demanar una hamburguesa sense gluten, creu que no tenia sentit "repetir" la campanya perquè ella, de tota la vida, s'havia demanat la CBO. És per això que han decidit deixar el "menú Aitana" tal com estava. 


A més a més, l'artista ha restat importància a la polèmica publicant una imatge en què se la veu menjant-se una hamburguesa mentre estava a l'acadèmia d'OT.
 

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: