Amb quina vacuna es contagia més gent?

per Lluís Girona, el 17 de setembre de 2021 a les 10:19
La vacuna de Janssen és la que presenta una proporció més alta de positius per Covid-19. Això és el que se n'extreu de l'Informe tècnic de vigilància del coronavirus SARS-CoV-2, que publica periòdicament l'Agència de Salut Pública i en què es presenten dades sobre el procés de vacunació a Catalunya.


Així doncs, aquesta vacuna d'una sola dosi registra a dades de finals d'agost un 1,34% de persones que s'han contagiat després de vacunar-se, i que també implica que un 98,66% dels vacunats amb Janssen no s'han contagiat de la malaltia.


Pel que fa a la resta de vacunes contra el coronavirus, Moderna és clarament la que registra una proporció menor de contagiats un cop han rebut la pauta completa de la vacuna, amb un 0,34% de positius. Pel que fa a Pfizer, el mateix indicador es troba en el 0,95% i en el cas d'AstraZeneca, la xifra és d'1,09%.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: