Retorna aquesta mítica sèrie

per Ada Solà, el 17 de setembre de 2021 a les 13:37
"Los Protegidos" és una de les sèries espanyoles més conegudes i un dels grans fenòmens d'Antena 3. Consta de 3 temporades i encara que semblava que havia arribat al seu final, el 19 de setembre tornarem a veure la família Castillo Rey reunida 8 anys després. 

El primer capítol s'emetrà en directe a Atresplayer Premium a les 20.00h. És una plataforma de pagament i de moment s'ha anunciat que la temporada completa tindrà quatre capítols de 50 minuts, els quals sortiran pròximament, quan acabin la seva postproducció.

 

Los Protegidos: El Regreso comptarà amb la presència d'Antonio Garrido (Mario), Ana Fernández (Sandra), Luis Fernández (Culebra), Mario Marzo (Lucas), Daniel Avilés (Carlitos), Gracia Olayo (Rosa Ruano), Óscar Ladoire (Antonio Ruano) i Javier Mendo (Borja Ruano). També hi ha noves incorporacions com Maggie García, l'actriu que substituirà a Priscilla Delgado fent de Lucía, Maripaz Sagayo, Carlotta Cosials, Eduardo Lloveras, i Cosette Silgueiro. 


Daniel Avilés assegura que el guió té sorpreses que la gent no s'espera i remarca que la qualitat d'ara és molt superior a la que tenien abans, ja que hi ha hagut una gran evolució tecnològica i audiovisual des dels inicis de la sèrie fins al reboot. Així doncs, els personatges s'hauran de retrobar per enfrontar-se a una nova missió, com es pot veure al tràiler publicat recentment:

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: