La brillant benvinguda d'un professor de la UAB als alumnes

per Lluís Girona, el 18 de setembre de 2021 a les 10:15
"Pros i contres de tenir-me de profe". Amb aquesta original presentació ha donat la benvinguda als seus alumnes un professor de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Marcel Algueró, que és docent a l'assignatura "Equacions Diferencials" del segon curs del grau de Física, ha volgut posar humor a la tornada a les aules després de l'estiu.

Els motius a favor i en contra són aquests: els pros, entre d'altres, són ser de Terrassa, que defineix com "la capital", fer classes a les 12 del migdia, tenir il·lusió per fer classes, saber com funciona el mail o corregir de pressa. Més enllà de les seves característiques com a professor, també reconeix ser del Barça i celebra que "van detenir Bartomeu i Laporta és el presi".

 
Entre les contres de tenir-lo de professor, Algueró destaca fer classes a les 9, que fa 4 anys estava assegut on ara els alumnes (això també ho defineix com un avantatge), només haver tingut tres anys per practicar com escriure a la pissarra o que un dia se'l trobin de festa i els hi faci vergonya haver de saludar-lo. Si això passa, ja deixa clar què fer: "No vull parlar del tema".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: