Les millors sèries d'aquest any, segons els premis Emmy

per Redacció, el 20 de setembre de 2021 a les 09:31
Ahir es va celebrar una nova gala dels Emmy, els premis de sèries de l'Acadèmia de Televisió de Hollywood. The Crown, Gambito de Dama i Ted Lasso van ser algunes de les grans guanyadores. Us deixem amb les produccions més guardonades de la nit:

The Crown – Millor sèrie drama 

La sèrie, basada en la vida de la reina Isabel II d'Anglaterra, és una de les més cares de la història: la seva primera temporada- 10 episodis- va costar prop de 120 milions d'euros. The Crown mostra els escàndols, les lluites de poder i les intrigues de la monarquia britànica. Es pot veure a Netflix. 
 

Ted Lasso – Millor sèrie comèdia 
Un ingenu entrenador nord-americà de futbol decideix liderar un club de futbol anglès, però la seva inexperiència desperta crítiques entre jugadors i aficionats. Es pot veure a Apple TV.

Gambito de dama – Millor minisèrie 
Està basada en la novel·la de Walter Tevis i narra la història de la Beth Harmon. Podràs seguir la trajectòria que segueix per convertir-se en la millor jugadora d'escacs del món mentre gestiona els seus problemes sentimentals i les seves addiccions. Per veure-la necessitaràs un total de sis hores. Es pot veure a Netflix.

Hacks – Millor guió de comèdia 
Explora el fosc procés d'ensenyament i aprenentatge entre Deborah Vance, una llegendària còmica de Las Vegas, i una jove escriptora de 25 anys. Es pot veure a HBO Max. 

Podría destruirte - Millor guió de minisèrie
Producció protagonitzada per Michaela Cole, icona del moviment Me Too al Regne Unit, que aborda de forma directa la qüestió del consentiment sexual avui en dia. Es pot veure a HBO.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: